Salaojakuvaus ja viemärikuvaus

Salaojien puutteellinen toiminta ilmenee usein kosteuden tai veden tunkeutumisena rakenteisiin. Tämä näkyy läikkinä lattia- tai seinäpinnoissa, pinnoitteiden irtoamisena ja pahimmassa tapauksessa selvänä vuotona kellaritilaan. Salaojajärjestelmän tarkoituksena on pitää rakennuspohja ja rakennuksen perustukset kuivana sekä estää veden ja kosteuden haitallinen pääsy rakenteisiin.

Salaojien uusiminen maksaa usein tuhansia euroja. Miksi vaihtaa koko salaojitus, jos ongelma on paikallinen? Me pystymme paikallistamaan ongelmakohdan, joten säästät selvää rahaa!

Tarkastuttamalla viemäri- ja salaojaputket säännöllisesti pystyt ehkäisemään ongelmat etukäteen ja vältyt turhilta remonteilta. Pystymme myös huuhtelemaan ja avaamaan salaojat samalla käynnillä, jolloin kuvauksesta saadaan täysi hyöty irti.

Teemme viemärikuvauksen nopeasti ja siististi. Salaojakuvaus ja viemärikuvaus ovat kustannustehokkaita tapoja tutkia kaipaavatko putket korjausta.

Kuvaus voidaan suorittaa

  • viemäreihin
  • sadevesiviemäreihin
  • salaojiin
  • ilmanvaihtokanaviin
  • putkihormeihin

Menetelmä kertoo putken rakenteellisen ja toiminnallisen kunnon. Kameralla näemme mm. mahdolliset vuodot, halkeamat putkissa, muodonmuutokset sekä tukkeumat. Samassa yhteydessä paikannamme salaojat ja muut putkistot.

Kuvauksistamme saatte halutessanne tutkimusraportin, jonka toimitamme sekä kirjallisena että CD:llä. Raportista ilmenee ongelma- ja vauriokohdat. Mahdollisuuksien mukaan saat myös korjausehdotukset ongelman ratkaisemiseksi.

Katso video saunan korvausilmaputkesta.

Pidä talosi tassut kuivina ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voimme auttaa, niin otamme teihin yhteyttä ensi tilassa. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Toimimme koko Suomen alueella.

Lähikunnat toiminta-alueessamme ovat: Jyväskylä - Tampere - Lahti - Mänttä - Vilppula - Keuruu - Jämsä.