Salaojahuuhtelu

Asennustöiden yhteydessä tai ajan saatossa on salaojiin voinut päästä hiekkaa, savea tai muuta sinne kuulumattomia aineosia. Nämä on hyvä huuhdella pois salaojaputkistoista veden estymättömän virtauksen ja tukkeumien estämiseksi.

Tukkeutunut salaoja voi aiheuttaa vapaan veden pinnan nousun rakennuksen alla, jolloin vaarana on kapillaarisen veden nousu rakennuksen seinälle tai jopa alimpien kerrosten tulviminen. Näiden kosteusvahinkojen kuivattaminen on aikaa ja rahaa vievää työtä.

Huuhtelemme salaojat ja viemärit painehuuhtelulaitteella runsaalla veden määrällä painetta tarpeen mukaan säätäen. Salaojahuuhtelu tuo ylimääräiset aineosat pois putkista. Laitteessa on noin 40 metriä pitkä huuhteluletku, joka syötetään sisään putkistoihin.

Valmistautuminen salaojahuuhteluun

Sinun tarvitsee tietää vain purkuputkenpään tai tarkastuskaivon sijainti. Mikäli mahdollista, olisi myös salaojien sijaintipiirustukset hyvä nähdä, mutta tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voimme auttaa, niin otamme teihin yhteyttä ensi tilassa. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Toimimme koko Suomen alueella.

Lähikunnat toiminta-alueessamme ovat: Jyväskylä - Tampere - Lahti - Mänttä - Vilppula - Keuruu - Jämsä.